In speranta ca soferii vor intelege mai bine si se reduce haosul creat, Comunitatea Waze România va informeaza despre schimbariile de circulatie din municipiul Tirgu Mures.

1. Atentie sporita in intersectia Petrom cart. 7 Noiembrie. Desi este indicator de interzicere viraj, in sensul legii acesta se refera la prima artera, de unde iese circulatia de langa Petrom. Sa nu aveti falsa perceptie ca virajul catre stanga nu e permis pe a doua artera. Momentan conducatorii autovechiculelor gesticuleaza in zona pentru cei care se opresc sa vireze stanga, pentru ca nu e trasata corect. Loc este sa fie marcat in intersectie o zona pentru virajul stanga.

2. Sensul a fost inversat pe str. Republicii de a lungu parcului. Ca sa ajungeti la Maxiurile catre Reghin trebuie sa intrati pe a doua strada.

3. A fost permis virajul catre stanga de pe Bulevard spre strada 30 Decembrie (cladirea Petru Maior).

4. A fost instituit oprirea interzisa langa cladirea Petru Maior de pe strada 30 decembrie. Cu 8 locuri de parcare mai putin in zona.

5. Sunt 2 benzi de la 7 Noiembrie catre Centru. Tot 2 benzi de pe Pta Marasi catre cart. 7 Noiembrie.

6. Virajul de la Petrom spre centru a fost interzis.

7. Semaforul de la Petrom din cart. 7 noiembrie probabil va fi reconfigurat, acuma nu face fata la traficul ce vine din Centru.

8. s-a instituit sens unic si pe Str. Marasti catre Centru

9. sens unic si pe str. Eminescu din directia Marasti catre Revolutiei.

Sursa: Kodok Márton