Daca tot se apropie weekendul sa ne mai destindem putin. Iar cu primaru’…

A venit primarul inculpat Dorin Florea cu o noua idee. Desi nu se incadreaza ca restul la categoria trasnai, nu insistam asupra ei foarte mult pentru simplu motiv ca din sutele de idei avute si expuse, putine, mai bine zis niciuna importanta nu a fost transpusa in realitate. Acum vrea o groapa pentru deseurile din constructii. Foarte bine.

Nu ne ingrijoram, suntem siguri ca nu o face nici pe asta, doar daca nu cumva are vreun prieten cu firma de procesare gata pregatita sa preia administrarea. In plus, vorbeste despre fabrica de caramizi, nu de pavaje, deci putin probabil.

Ce ne ingrijoreaza este in primul rand modul de adresare “Eu am acel spațiu“, adresare care intareste faptul ca toate bunurile municipiului Tirgu Mures le vede ca bun propriu, motiv pentru care le si administreaza in acelasi interes… propriu.

Ce ne inspaimanta foarte tare sunt planurile lui de viitor, pregatite “pe o perioadă de 10-20 de ani“! Doamne fereste!

Dorin Florea dixit: “Peste tot vedeți mogâldețe, duceți-vă până la Livezeni, uitați-vă pe partea dreaptă ce e, se uită în stânga, în dreapta, terenul nu e îngrădit, se duce cu dubița, cu un camion mai mic și descarcă, și așa încearcă omul să își rezolve problema. Din punctul meu de vedere este o necesitate. Eu am acel spațiu care este abandonat, și care e chiar un dezastru de mediu, vreau să îl amenajez frumos pe o perioadă de 10-20 de ani, și tot ce procesăm, exploatăm. De exemplu, lemnul va fi procesat, tăiat, mărunțit, și îi dăm destinația care este necesară, lemn metal, se taie, se livrează, plasticul, la fel, faianța, cărămida, se toacă și se fac sorturile necesare în construcții.” 

Acum ca ne-am distrat putin, va dorim si voua: weekend fain! 😉

Miki Blaga / Foto: colaj