Conferinta de presa. Primarul inculpat Dorin Florea. Multe vorbe, putine solutii… spre deloc!

Va spuneam la inceputul lunii ca – Podul peste raul Mures intra in reparatie. Circulatia va fi oprita cel putin 2 ani!

Referitor la acest subiect a grait acum primarul, anuntand ca a solicitat sprijinul armatei pentru construirea podului din pontoane peste raul Mures, care sa asigure legatura orasului cu cartierul Unirii in perioada de reparatie a Podului Mures.

Cu toate ca e constient ca podurile de pontoane nu sunt functionale iarna in apa inghetata, el spera ca lucrarile de reparatii la Podul Mures sa se finalizeze intr-un an, asta in conditiile in care constructorul estimeaza ca reparatiile vor dura cel putin 2 ani. Pai nu e vorbarie goala? Sau il credem pe primar ca lucrarile se termina intr-un an, probabil la fel cum stam cu un amarat de podet surpat acum 2 ani pe Poklos si nereabilitat nici pana azi?

Spune chiar ca a gasit 3 locatii, dar le tine secrete, probabil sa nu i le fure cineva. Ne gandim ca sunt multi mureseni care stau la panda sa construiasca si ei pontoane. 😉

In concluzie, ne-am lamurit, vorba multa, asa sa para ca e interesat de cetateni, dar fapte si solutii… ZERO! Poate organizeaza mai multe concerte “gratuite” in zona cartierului Unirii, sa tina astfel localnicii in zona. 😉

Cu asa primar, ii compatimim pe localnicii din Unirii… dar si pe cei din Tudor cu podul de pe Secerei surpat, sau pe cei din 7 Noiembrie cu TIRurile pe la geamuri, sau pe cei din Mureseni cu strazi de pamant etc.

Miki Blaga / Foto: colaj