Polițiștii din Ocna Mureș au identificat și reținut două persoane din județul Mureș care sunt bănuite de comiterea a 3 furturi din locuințe. Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubiților. Cei doi bănuiți de furt vor fi prezentați în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș, sprijiniți de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ocna Mureș, i-au identificat pe doi bărbați, de 28 și 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, ca persoane bănuite de comiterea a 3 furturi din locuințe situate în orașul Ocna Mureș.

Se pare că, în data de 16 februarie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns, fie prin escaladarea balconului, fie prin efracție, în 3 apartamente și ar fi sustras bani și bijuterii.

Prejudiciul total, în cele 3 furturi, a fost stabilit la aproape 10.000 de lei, acesta fiind recuperat integral de către polițiști și restituit păgubiților.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

IPJ Alba / Foto: colaj arhiva