Principala cauza, oboseala la volan…

Update IPJ Mures: Un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autocamion, din direcţia Tg. Mureş spre Sighişoara, pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un stâlp de la reţeaua electrică, intrând în coliziune cu un imobil. Precizăm că în momentul impactului în imobil nu se aflau persoane. În urma coliziunii, s-a produs un incendiu, iar camionul, semiremorca şi încărcătura acestuia, au fost distruse în proporţie de 80-90%. Totodata, o parte din imobil, mai precis o cameră şi podul casei au ars.”


Incendiul a cuprins si o casa…

Un TIR încărcat cu ciocolată a ars complet după ce a lovit un stâlp de electricitate, o ţeavă de gaz, apoi s-a oprit în curtea unei case. Localnicii din Nadeş, fără energie electrică!

TIR-ul a ars în totalitate după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, s-a răsturnat pe E60, în localitatea Nadeş, focul iscat extinzându-se la o casă din apropiere, iar circa 80 de consumatori au rămas fără alimentare cu energie electrică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Horea” al judeţului Mureş.

Posted by Cornel Boga on 20 Februarie 2018

 

Sursa menţionată a anunţat că în urma accidentului din Nadeş, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Şoferul implicat a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureş, acuzând dureri de cap şi de spate.

Pompierii Detaşamentului Sighişoara au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, însă autocamionul a ars în totalitate. Focul iscat la locuinţa lângă care s-a produs accidentul, unde a fost ruptă şi o conductă de alimentare cu gaz metan, a fost stins foarte repede, conform ISU Mureş.

Un număr de 78 de consumatori sunt în continuare nealimentaţi cu energie electrică. În zona menţionată se acţionează pentru îndepărtarea resturilor care au mai rămas din TIR, au mai spus reprezentanţi ai ISU Mureş.

Sursa: agerpres.ro / Video: Cornel Boga – info locatie radar sighisoara