Pe raza municipiului Reghin, pe strada Gurghiului la intersecție cu strada Argeșului, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului, a fost identificat se afla conducătorul autovehiculului căruia etilotestul i-a indicat concentrația de 1,41 Mg/L alcool pur în aerul expirat.


Pe langa acest caz, au mai existat cativa indivizi care conduceau beti pe soselele muresene…


  • La data de 17.02.2018, la ora 03:27, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Mureş au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, care prezenta halenă alcoolică. În urma testării alcoolscop i-a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat până în data de 22.02.2018.
    Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
  • La data de 17 februarie 2018, la ora 00:07, polițiștii rutieri din Tg. Mureș au oprit în trafic un autovehicul condus de un tânăr, de 19 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.
  • Polițiștii din Sighișoara au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 30 de ani, căruia aparatul etilotest i-a indicat un rezultat de 0,77 Mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Un alt conducător auto, din județul Cluj, a fost oprit în trafic de polițiștii din Mureș, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului (0,82 mg/l), pe raza orașului Sărmașu.
  • Patrula de poliție din cadrul Secției nr. 11 Târnăveni, a oprit pe strada Gării, din satul Deaj, un autoturism, condus de către un bărbat, de 41 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatându-i valoarea de 0,67 mg/L alcool pur în aerul expirat.
  • Pe raza stațiunii Sovata, polițiștii au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea sub influența alcoolului, respectiv 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva