Atentie, soferi! In doar 2 ore…

Ieri, pe DN13E60, în localitatea Acăţari, judetul Mures, un bărbat de 39 ani, din judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nerespectării obligaţiei de a păstra o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din  judeţul Mureş.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în partea din spate a unui alt autovehicul care circula în faţa sa, şi care era oprit înaintea unei treceri pentru pietoni pentru a acorda prioritate legală de trecere.

Doi dintre conducătorii auto implicaţi au fost răniţi uşor.


Tot ieri, in localitatea Sighisoara, judetul Mures, a avut loc si aici un carambol, de aceasta data cu 4 masini implicate. La fel ca in cazul prezentat mai sus, accidentul s-a produs tot pe fondul nepastrarii distantei regulamentare fata de vehicului din fata.

Din fericire, nici in acest caz nu au existat persoane ranite grav, doar pagube materiale insemnate.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Raul Cezar‎ – Info locatie radar sighisoara