Ce nu reusesc autoritatile cu bugete imense, reuseste un privat targumuresean…

Desi am mai scris despre fapta extraordinara a proprietarilor cafenelei Crown Coffee din Tirgu Mures, revenim acum sa va spunem ca aceasta a devenit printre putinele exemple pozitive din orasul nostru, vizibile in presa centrala. Iata ca ce nu au reusit autoritatile locale care au la dispozitie sute de milioane de euro buget – primaria Tirgu Mures si CJ Mures performand doar prin promovarea negativa: aeroport inchis de ani de zile, idei hilare de genul telegondolei etc -, au reusit niste privati cu resurse care nu suporta comparatie. Gestul acestora a fost preluat de mai multe publicatii nationale si s-a viralizat rapid sub o forma pozitiva.


„Dacă ți-e foame”. Mesajul, scris cu litere mari pe o coală de hârtie, a fost lăsat lângă câteva pungi pline cu produse de patiserie pe treptele unei cafenele din Târgu Mureș. Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare.

„Facem asta din prima zi, de când am deschis cafeneaua, în 16 ianuarie 2017”, explică gestul Marius Mare, coproprietar al cafenelei Crown Coffee.

„Nu a fost ceva premeditat. Nu ne-am gândit să ne facem reclamă, cum am fost acuzați de unii. Pur și simplu, la finalul zilei în care deschisesem cafeneaua, ne-am trezit că ne rămăseseră mai multe produse de patiserie. «Ce-ar fi să le scoatem în fața ușii? Sunt foarte multi oameni nevoiași, poate cineva va veni și le va lua», ne-am zis”, povestește tânărul antreprenor.

Sursa:republica.ro / Citeste mai mult / Foto: colaj