Ieri publicam un material in care va aratam cu ce-si mai ocupa timpul si banii nostri, Politia Locala Mures – PLM, o structura de comunitari, inutila aflata sub comanda politica – Biletele bilingve pe parbriz

Ce rost mai are sa faci facultate….

Cel puţin 10 candidaţi se înghesuie pe un loc la poliţia locală! Nici nu e de mirare, dacă avem în vedere cât câştigă un angajat aici. Între salariile din diferitele structuri ale sistemului de apărare şi protecţie publică există mari discrepanţe pe care unii le numesc chiar nedreptăţi.

Internetul a „explodat” după ce pe un grup constituit pe o reţea de socializare a fost postat un fluturaş de salarizare din poliţia locală, conform căruia angajatul cu pricina încasează lunar nu mai puţin de 4.800 de lei. Adică aproape 1.100 de euro cash. Nu-i rău deloc pentru traiul din România!

Chiar daca acest fluturas de salariu nu este al unui comunitar din Mures, sa nu uitam veniturile Politiei Locale Mures (PLM), prezentate in mai multe materiale publicate de noi – Cat castiga pensionarul-sef de la Politia Locala Mures!

Sursa:cugetliber.ro / Foto cop: colaj