Radio România Cultural va premia luni, 19 martie, pe scena Teatrului Odeon, cele mai importante reuşite ale culturii din anul 2017.

Juriul de specialitate a făcut cunoscute nominalizările la cele opt categorii de premii care vor fi acordate în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a Galei Premiilor Radio România Cultural.

La categoria MUZICĂ au fost făcute următoarele nominalizări: soprana Adela Zaharia pentru vocea excepțională și pentru reușitele ei, la nici 30 de ani, pianista Dana Ciocârlie pentru lansarea integralei pieselor pentru pian solo, de Robert Schumann și compozitorul și poetul Adrian Berinde pentru albumul ARCAN împreună cu volumul de poezii „Dumnezeu râde singur”, album realizat in studiourile Republic Production din Tirgu Mures.

Interviu Adrian Berinde

Adrian Berinde, despre colaborarea cu echipa Republic Production. Plăcerea a fost de partea noastră! :)Ne vedem în curând în București și, cine știe, în cât mai multe orașe.#adrianberindelive #arcan #dumnezeuradesingur #republicproduction

Posted by Republic Production on 23 Ianuarie 2017

Repetiții Adrian Berinde LIVE

Așa au arătat repetițiile la Jazz&Blues Club Targu Mures.Așteptăm să ne vedem la evenimentele de lansare! Tîrgu-Mureș: https://www.facebook.com/events/1074989345963441/Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/1640172242943358/#adrianberindelive #arcan #republicproduction

Posted by Republic Production on 18 Ianuarie 2017

A XVIII-a ediţie a Galei Premiilor Radio România Cultural este un eveniment produs de Radio România Cultural, în parteneriat cu Teatrul Odeon. Spectacolul va fi transmis în direct onair şi online de Radio România Cultural. Înregistrarea show-ului va fi difuzată de coproducătorul galei, TVR.

Sursa: radioromaniacultural / Video: Republic Production