Dezbatere publica – NU! De ce? Vorba pesedistilor: Pentru ca putem, bre…

Solutia votata de PSD-UDMR-PNL, saptamana trecuta in CL Tirgu Mures, va aglomera si mai tare zona centrala, iar cu suma imensa estimata pentru realizare se puteau face cel putin cu 50% mai multe parcari supraterane in zone apropiate de Piata Trandafirilor.

Principalii indicatori tehnico-economici:

Valoarea totală (inclusiv TVA)  = 33.582.570 lei

Număr locuri de parcare 415 / Suprafața construită 12320 mp 

Consilierii locali POL au fost singurii care au propus amanarea proiectului, deoarece ignora toate sugestiile facute de cetatenii si arhitectii din comunitate, altii decat “apropiatii”
lui Florea si Maior.

Acest proiect, scos peste noapte si pus pe masa alesilor locali, este un proiect uitat prin sertarele lui Florea si Maior de vreo 8 ani, reluat cu ajutorul prietenilor din PSD si UDMR, mai exact de catre viceprimari Makkai si Papuc. Insotit de o grafica frumoasa, sa para chiar credibil, centrul apare intr-o configuratie pe care cu siguranta nu o vom vedea vreodata atata timp cat ne conduc niste indivizi penali, de a caror minciuni ne-am cam saturat in ultimii 20 de ani.

Chiar nu intelegem de ce sa insisti sa faci locuri de parcare in mijlocul centrului…

Ca la noi, la nimeni! In 2018, cand toate orasele incearca sa opreasca intrarea masinilor in centru, la noi parca incercam sa le aducem pe toate in zona. Este o desconsiderare a comunitatii sa risipesti banii contribuabililor targumureseni facand cele mai scumpe parcari din Transilvania, costuri imense survenite din cauza faptului ca se realizeaza lucrari in zona istorica si, probabil, pentru ca aleg ei prestatorul lucrarii.

Puteau pesedistii, udemeristii si penelistii targumureseni sa ia exemplele de la Cluj, Brasov, Oradea si sa invete sa fure mai putin, pardon, sa administreze cu mai mare cumpatare si cu mai mare eficienta banii altora.

MS / Foto cop: colaj