Nu e gluma, doar imaginea reprezinta un colaj…

Mentionam inca de la inceput ca informatia este pe surse, nu detinem deocamdata imagini foto/video, dar o serie de angajati din cadrul primariei Tirgu Mures confirma informatia. Asadar, se pare ca dupa sedinta de joi a CL Tirgu Mures, in care s-a votat in bataie de joc bugetul municipiului Tirgu Mures – buget care contine milioane de euro pentru concerte “gratuite” si pentru promovare in “presa lor” -, a avut loc un chef de Valentine’s Day (cu inclinatie mai mare pentru sarbatorirea votului acordat de PSD+PNL+UDMR) intr-o locatie din Rastolita, judetul Mures.

Dupa cateva pahare ciocnite, spiritele s-au incins, iar inflamarea hormonilor a dus la imbranceli intre viceprimarul pesedist si sefu’ de la serviciul Sere din primaria Tirgu Mures – informatia fiind nesustinuta de probe concrete, nu le dam numele 😉 . Sursele ne transmit ca marul discordiei a fost concurenta masculina pentru o domnita, angajata la salarizari. Blonda cu pricina fiind o protejata a lui Korpadi, vuiesc vocile angajatilor din primarie.

Nu stim sa va spunem cine a castigat, dar putem sa va spunem ca, cel putin dintr-o parte implicata, meciul a avut loc la categoria super grea, deci nu credem sa fi durat prea mult 😉

MS / Foto: colaj