Cateva imagini care arata cum parcheaza ei si cei care-i conduc…

Directorul executiv al Poliţiei Locale Mureş (PLM), pensionarul Ioan Damaschin, a anunţat, demararea unei “super” campanii de conştientizare a şoferilor care nu respectă semnificaţia indicatoarelor “Oprirea interzisă” şi “Staţionarea interzisă”. La ce solutie pentru diminuarea parcarilor ilegale ne puteam astepta de la un pensionar, ajuns sef la PLM pe cateva mii de euro lunar, decat la o investitie in niste biletele lasate pe parbrizul celor care parcheaza ilegal.

A stat el si s-a tot gandit cum sa faca sa iasa cu ceva nou la inceput de mandat in noua functie, sa multumeasca si sefu’ de la primarie, sa fie in ton cu trasnaile lui promovate “zi de zi” in “Monitorul primariei Tirgu Mures” de “cel mai mare” redactor sef al urbei noastre, care copiaza “declaratiile trasnite” ale primarului inculpat Dorin Florea, le pune inainte o propozitie si apoi le semneaza cu mare fala ca si cand ar redacta o super ancheta.

“Direcţia Poliţia Locală derulează, în perioada 19-25 februarie 2018, campania de responsabilizare pe linie de siguranţă rutieră intitulată ‘Împreună pentru un oraş civilizat, cu adevărat european!’. În esenţă, este vorba despre avertizarea şoferilor care nu respectă semnificaţia indicatoarelor ‘Oprirea interzisă’ şi ‘Staţionarea interzisă’ prin intermediul unor fluturaşi color, editaţi în limbile română şi maghiară, pentru a acoperi un segment cât mai mare din categoria ţintă”, spune pensionarul sef de la PLM.

Ne intrebam daca prima data le-au pus celor care-i conduc?!

Parca-l si vedem pe Claudiu Maior… citind!

Sergiu Papuc a ajuns intre timp viceprimar…

Cei din familia Benedek ies mereu in evidenta cu masinile. Uneori se bat cu politistii…

Asta construieste tot ce scoate primaria Tirgu Mures la licitatie, chiar daca are firma in faliment de multa vreme…

Multa ipocrizie! Oare lor si-au lasat biletele?!

MS / Foto: colaj