Can You Make It? Distribuie, au nevoie de votul muresenilor…

Trei tineri sighisoreni s-au inscris intr-o competitie internationala si cer sustinerea comunitatii: Iulian Iancu, Durutya Darius, Tudor Hantau, studenti in Cluj-Napoca vor sa reprezinte Romania la concursul international: Can You Make It?

Au nevoie de votul tau AICI.

4 echipe din România, alături de sute de studenți din mai mult de 60 de țări de pe întreg mapamondul, vor avea 7 zile la dispoziție pentru a traversa Europa folosindu-se doar de doze ale unei bauturi energizante drept monedă de schimb.

Echipele selectate vor porni din unu din cele 5 puncte de start din Europa: Madrid, Budapesta, Manchester, Stockholm si Roma. Fiecare echipa va preda banii, cardurile si telefoanele personale in schimbul dozelor si a unui smartphone pentru a inregistra aventura. In Aprilie 2018 toate echipele vor porni in acelasi timp si vor avea la dispozitie 7 zile sa ajunga in Amsterdam. Pe drum, echipele vor trece prin puncte cheie din Europa, postand poze si videoclipuri, completand cat mai multe provocari de pe “Lista Aventurii” , castigand astfel doze pentru a putea continua. Acestia vor avea nevoie si de sprijinul urmaritorilor de acasa, a sighisorenilor

Fiecare echipa a trebuit sa realizeze un videoclip de prezentare de maxim 1 minut in care sa isi exprime personalitatiile.

Nu uita! Au nevoie de votul tau AICI.

Prima etapa de selectie se bazeaza pe voturile publicului, fiecare persoana poate vota la fiecare 24 ore, iar perioada de votare se incheie in 21 februarie la ora 00:59.

Sursa: radioson.ro / Foto: captura video