Bine ca pentru distractie au bani de alocat, infrastructura mai asteapta…

In ultimele zile, am primit o serie de mesaje de la cititori, care ne rugau sa facem cunoscuta situatia dezastruoasa in care se afla infrastructura din Tirgu Mures. Este aproape imposibil de imaginat ca in 2018, intr-un municipiu resedinta de judet, sa avem strazi de pamant, trotuare sparte si pline de noroi, carosabil intesat de cratere.

Da, cu siguranta targumuresenii cunosc aceasta situatie, in special cei din zonele mai afectate si care sunt nevoiti sa inoate zilnic prin mocirla, dar, se pare, ca responsabilii din primaria Tirgu Mures, NU! Unele apeluri primite sunt adresate direct primarului inculpat Dorin Florea si lui Claudiu Maior.

Nu putine dintre ele sunt cu referire directa catre sefa de la cultura, Alina Radulescu Hetrea, care a cerut iar milioane de euro pentru concerte “gratuite” – pe care mai mult ca sigur le va primi avand in vedere relatia apropiata avuta cu cei doi mentionati mai sus -, in timp ce oamenii sunt disperati ca nu vor ramane bani pentru problemele lor nici in 2018; au facut adrese peste adrese, dar fara niciun rezultat. Nu reproducem toate mesajele, avand in vedere ca este vorba de o femeie, dar o asiguram ca acestea contin cuvinte dintre cele mai “disperate”.


Sa nu uitam ca astazi – Se supune la vot BUGETUL municipiului Tirgu Mures! Au inclus IAR peste 4 milioane de euro pentru concertele „gratuite”…


Am mai publicat si vom continua in a face acest lucru, chiar daca reflecta un lucru negativ din orasul nostru, dar cu siguranta reprezinta realitatea care nu trebuie “bagata sub pres”. Iata doar cateva exemple, va asiguram ca sunt mult mai multe…

MS