Peter Ferenc, în loc să-și asume răspunderea se victimizează…

Din noiembrie 2016 nu avem aeroport. Nu am aflat nici până azi cine sunt vinovații. Pornirea reconstrucției a durat aproape un an. Lucrările, deși aveau termenul de execuție garantat (!) pe 108 zile, vor dura – în cel mai bun caz – o jumătate de an. Blocajul aeroportului va persista și după terminarea reconstrucției, încă luni bune. Nu a fost demarată prelungirea pistei și nici dezvoltarea Aeroportului Transilvania. Prelungirea va fi făcută în 2 (!) etape: 200 m + 300 m. Astfel se va adânci criza și mai mult. Ajungem la jumătatea perioadei de 4 ani dintre alegeri fără vreun rezultat sau vreo perspectivă. Aleșii noștri, consi(g)lierii județeni UDMR-PSD-PNL nu fac dezbateri pe tema Aeroportului, nu asigură transparență, nu cer schimbarea președintelui CJ Mureș. Sunt mulțumiți de rezultatele obținute. ȘI TOTUȘI, PREȘEDINTELE CJ MUREȘ SE CONSIDERĂ O VICTIMĂ POLITICĂ… Foarte trist. 

În loc să-și asume răspunderea se victimizează

Președintele CJ Mureș în loc să-și asume răspunderea se victimizeazăDin noiembrie 2016 nu avem aeroport. Nu am aflat nici până azi cine sunt vinovații. Pornirea reconstrucției a durat aproape un an. Lucrările, deși aveau termenul de execuție garantat (!) pe 108 zile, vor dura – în cel mai bun caz – o jumătate de an. Blocajul aeroportului va persista și după terminarea reconstrucției, încă luni bune. Nu a fost demarată prelungirea pistei și nici dezvoltarea Aeroportului. Prelungirea va fi făcută în 2 (!) etape: 200 m + 300 m. Astfel se va adânci criza și mai mult. Ajungem la jumătatea perioadei de 4 ani dintre alegeri fără vreun rezultat sau vreo perspectivă. Aleșii noștri, consi(g)lierii județeni UDMR-PSD-PNL nu fac dezbateri pe tema Aeroportului, nu asigură transparență, nu cer schimbarea președintelui CJ Mureș. Sunt mulțumiți de rezultatele obținute. ȘI TOTUȘI, PREȘEDINTELE CJ MUREȘ SE CONSIDERĂ O VICTIMĂ POLITICĂ… Foarte trist. :(P.S. La preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 echipa României a avut un antrenor german, Christoph Daum, care susținea după fiecare meci pierdut, că mai sunt speranțe, să avem răbdare, vor veni și rezultatele. A spus că trebuie să-și îndeplinească misiunea care i-a fost atribuită. Echipa a jucat foarte prost, a pierdut majoritatea întâlnirilor. Nu s-a făcut nimic nici pentru întinerirea echipei. Totuși, Daum nu a vrut să plece. Până la urmă, după ce echipa a pierdut orice șansă la calificare, a fost demis. A plecat cu mulți bani. A lăsat în urmă o echipă eclipsată pe o perioadă îndelungată.HU: A megyei tanács elnöke ahelyett, hogy felelősséget vállalt volna tetteiért és nyilatkozataiért, politikai áldozatnak tartja magát. Pedig egyetlen megyei tanácsos sem kifogásolja munkáját, közülük senki sem elégedetlen az elért eredményeivel.

Posted by Save Transylvania Airport on 13 Februarie 2018

P.S. La preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 echipa României a avut un antrenor german, Christoph Daum, care susținea după fiecare meci pierdut, că mai sunt speranțe, să avem răbdare, vor veni și rezultatele. A spus că trebuie să-și îndeplinească misiunea care i-a fost atribuită. Echipa a jucat foarte prost, a pierdut majoritatea întâlnirilor. Nu s-a făcut nimic nici pentru întinerirea echipei. Totuși, Daum nu a vrut să plece. Până la urmă, după ce echipa a pierdut orice șansă la calificare, a fost demis. A plecat cu mulți bani. A lăsat în urmă o echipă eclipsată pe o perioadă îndelungată.

HU: A megyei tanács elnöke ahelyett, hogy felelősséget vállalt volna tetteiért és nyilatkozataiért, politikai áldozatnak tartja magát. Pedig egyetlen megyei tanácsos sem kifogásolja munkáját, közülük senki sem elégedetlen az elért eredményeivel.

Sursa: Save Transylvania Airport / Foto: captura video