PSYnfo – prima aplicație completă din domeniul psihologiei, realizată în Tîrgu Mureș și accesibilă gratuit…

Această prejudecată se regăsește încă în societatea românească, iar noțiunea de „psiholog” și tot ceea ce presupune ea trebuie să ajungă la populație în forma și structura completă și accesibilă. Cum altfel dacă nu prin informație. Asta și-a propus psihologul Daniel Popescu când a creat PSYnfo în parteneriat cu firma Reea din Tîrgu-Mureș.

Aplicația PSYnfo cuprinde informații de bază despre aproape toate afecțiunile de natură psihologică și este destinată atât publicului larg, cât și specialiștilor. Portalul este structurat în patru categorii: PSY Edu, PSY Media, PSY Net, PSY Info.

PSYnfo oferă posibilitatea de a contacta psihologi, de a te programa, de a afla informații despre ei și despre locul unde profesează, de a pune întrebări și de a primi răspunsuri. Este locul unde ai acces la articole de specialitate, informații media: video-uri, website-uri de specialitate și cursuri la care să participi.

Psihologii vor putea contribui cu articole, pot adăuga o descriere proprie sau cursurile pe care le oferă către public. De asemenea, aceștia află când au loc cursuri de formare profesională dedicate exclusiv lor.

Aplicația te va introduce într-o comunitate unde apropierea specialist-beneficiar și invers, să fie extrem de călduroasă și bazată pe informații reale și la zi, unde cuvintele cheie vor fi educație, informație, ajutor.

Studenții Universității „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu-Mureș, anul III, psihologie, au dat și ei o mână de ajutor, implicându-se la realizarea unei categorii a aplicației, intitulată „Mic ghid de afecțiuni”.

Sursa: reea.net / Citeste mai mult aici / Foto: colaj