Au inclus IAR peste 4 milioane de euro pentru concertele “gratuite”…

Joi, in sedinta CL Tirgu Mures, unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi este cel referitor la votul asupra bugetului pe anul 2018 – Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2018.

Este adevarat ca exista cateva milioane de euro trecute la transport, educatie, infrastructura, doar ca, din pacate, aceste sume au existat scriptic in fiecare an, dar NU au fost executate niciodata. Este simplu de observat care este starea transportului in comun, a cladirilor si dotarilor unitatilor de invatamant, a strazilor etc. Bugetul complet il puteti vizualiza aici.

In schimb, avem trecute la capitolul cultura alte milioane de euro, care, din pacate, nu doar ca sunt executate in totalitate intodeauna, mai sunt realizate chiar inainte de aprobarea sau nu a bugetului. Oare ce va face sefa de la cultura, Alina Radulescu Hetrea, daca bugetul nu se aproba si ea deja a organizat cateva evenimente “gratuite” in 2018, fara sa fie sigura ca-i vor fi votate sumele aferente. Sau cunoaste rezultatul votului de maine?!

Surse din cadrul consilierilor ne-au comunicat ca trocul politic este realizat, PSD+PNL+UDMR vor proceda la vot pozitiv, fiecare din ei primind sume imense alocate pentru “concerte romanesti”, respectiv “concerte maghiare”.

Pentru mai multa exactitate, publicam sumele propuse pentru “culturalizarea” targumuresenilor in anul 2018:

Inainte de votul de maine, acum ca stiti si de acest subiect, puteti sa va trimiteti opinia, indiferent care este ea, catre consilierii din CL Tirgu Mures folosind platforma pusa la dispozitie de AMPER – AICI

MS / Foto cop: colaj