Daca ai economisit cateva sute de mii de euro 😉 …

Se organizeaza o noua licitatie pentru fostul club APOLLO, situat in municipiul Tirgu Mures, str. Plutelor, nr. 13, in incinta Complexului de agreement si sport “Muresul”. Pretul de pornire este de 369.360 de euro.

Locatia are suprafata construita de 930 mp, suprafata desfasurata de 1.630 mp si suprafata utila de 1.386 mp. Data finalizare constructie: anul 2007. Proprietatea este formata dintr-un complex multifunctional cu sali de spectacole, discoteca, spatii de alimentatie publica si spatii anexe, terase, etc, cu structura din beton armat si inchideri din caramida, finisaje de calitate superioara specifice utilizarii.

Functiunile cladirii sunt urmatoarele: la parter – bucatarie, sala de consum, 3 sali mari de consum, 2 vestiare, centrala termica, 4 casa scarii, garderoba paza, hol, dus, terasa; la etaj – 4 casa scarii, sala agregate climatizare, 4 grupuri sanitare, vestiar, holuri de acces, oficiu, sala mica spectacole, sala mare spectacole, birou si terasa circulabila.

Amplasamentul este plan si dispune de toate utilitatile. Terenul aferent constructiei este concesionat de la primaria Tirgu Mures, impreuna cu majoritatea terenurilor din incinta complexului care au constructii edificate de diferite societati, ele aflandu-se in proprietatea Statului.

Sursa: spatiicomerciale.ro