Update comunicat Azomures“În legătură cu afirmațiile făcute în conferința de presă a BC Mureș precizăm următoarele: Contractul de sponsorizare încheiat între Azomureș și BC Mureș semnat in ianuarie 2017 avea ca obiect sustinerea financiară a clubului pentru participarea în Liga Națională de baschet sezonul 2016 – 2017 și pentru participarea la FIBA Europe Cup. Contractul s-a derulat in mod normal, asa cum de altfel Azomures a sustinut in ultimii ani activitatea clubului.

În aceste condiții, respingem susținerile reprezentanților BC Mureș prin care compania Azomureș este făcută vinovată pentru actuala situație a clubului. Azomures a sustinut intotdeauna perfomanta in colaborarile pe care le-a avut cu entitati sportive, asa cum a fost colaborarea de pana acum cu BC Mures”. – Biroul de presa Azomures.

Combinatul este acuzat ca nu-si respecta contractul si inregistreaza datorii de 70.000 de euro…

Conducerea clubului BC Mures, reprezentată de președintele Beres Lorant și vicepreședintele Vlad Amariei, a acuzat unul dintre principalii sponsori ai echipei, Combinatul Azomureș, că nu și-a respectat angajamentele stipulate în contract, acest lucru fiind unul dintre principalele motive pentru care s-a ajuns în această situație.

Potrivit celor doi oficiali ai grupării mureșene, echipa pentru sezonul 2017-2018 a fost alcătuită, vara trecută, pe baza unui buget care cuprindea și sumele stipulate în contractul cu acest sponsor. Înțelegerea, semnată în ianuarie 2017, prevedea suma de 100.000 de euro, din care, conform BC Mureș, Azomureș a achitat, până în prezent, doar o treime. Referindu-se la această situație, mai precis la refuzul sponsorului de a-și respecta înțelegerea și la modul în care acesta și-a schimbat atitudinea față de clubul pe care l-a sprijinit în ultimii ani, vicepreședintele Vlad Amariei a declarat că, în opinia sa, “BC Mureș este sabotat de cineva care dorește, dinadins, dacă a dispărut echipa de fotbal, să dispară și echipa de baschet”.

Urmariti in imaginile de mai jos toate declaratiile. Prima parte:

Partea a 2-a:

Sursa: RTM / Video: bcmures.com / Foto: colaj