Un grup de copii din Mureș pasionați de schi au rămas fără tabăra plătită de părinți după ce profesorul lor a dispărut cu banii.
Părinții elevilor încearcă de 5 zile să dea de profesorul de schi și, disperați, au depus o plângere la Poliție.

Mama unui copil spune că îl cunoștea pe profesor de la cercul de dans popular al Palatului Copiilor din Tîrgu-Mureș.

Chiar dacă profesorul a luat banii în nume propriu, cu aproximativ 1100 de lei, și nu al Palatului Copiilor, seful Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prof. Ioan Macarie a fost informat despre cele întâmplate:

“Din informațiile pe care le am de la d-na directoare, această persoană nu este pentru prima dată când adună bani de la părinți sub chipurile că se duce în excursie, el nu achită nimic și pleacă și lasă păgubă la pensiunea respectivă. D-na directoare, în acest moment, trebuie să facă două lucruri: o comisie de disciplină obligatoriu la nivelul unității școlare și să sesizeze instituțiile de cercetare penală. Dar dacă nu face d-na directoare partea a doua, cu siguranță o vor face părinții.”

Polițiștii din Mureș încearcă să dea de urma bărbatului care se pare că este judecat în Bistrița-Năsăud pentru fals material în înscrisuri oficiale și tentativă la infracțiunea de înșelăciune.

Sursa: RTM / Citeste mai mult / Foto: arhiva