Echipa “castigatoare” trebuie schimbata cateodata…

Şansele ca ASA2013 Tirgu Mureş să îşi continue activitatea în 2018 sunt nule. Echipa “antrenata” de Claudiu Maior, în prezent pe locul 8 în Liga 2, şi-a întrerupt activitatea odată cu ultimul meci oficial disputat în 2017, iar acum nu mai are jucători şi antrenori.

A avut loc un nou termen in procesul falimentului…

Luni, gruparea mureşeană a avut un nou termen la Curtea de Apel Târgu Mureş în privinţa falimentului, iar verdictul a rămas în pronunţare pentru 19 februarie, adică la începutul săptămânii în care campionatul Ligii 2 se va relua. Potrivit administratorului judiciar, Claudiu Balog, reprezentantul RTZ&Partners, cel mai probabil, ASA va trece la faliment.

“Astăzi (n.r. – luni, 5 februarie) a fost termen la Curtea de Apel Târgu Mureş, la care s-a pus în discuţie apelul formulat de ASA împotriva sentinţei de trecere la faliment. Curtea a rămas în pronunţare şi a amânat pronunţarea două săptămâni. Aşteptăm soluţia Curţii de Apel pe 19 februarie. Cel mai probabil se va trece la faliment. Concluziile noastre au fost de respingere a apelului, ca fiind nefondat”, a spus, pentru Liga2.ro, Claudiu Balog, care nu mai are speranţe, aşa cum avea pe 30 noiembrie 2017, că ASA va fi salvată în ultimul moment de vreun investitor.

“Societatea este în continuare în perioada de organizare, din punct de vedere legal. Sunt şanse foarte mici să se mai întâmple ceva. Cel mai probabil se va trece la faliment. Din păcate, nu am găsit posibili investitori. Ar fi fost extraordinar, dar, din păcate, nu am reuşit să găsim pe cineva dispus să investească şi să salveze clubul de la faliment”, a adăugat Claudiu Balog.

Sursa:mediafax.ro / Foto: colaj – comitetul de conducere spre faliment a echipei