Publicam lista completa! Vezi cat a primit Iris, Holograf, Al Bano, Smiley, Banica,  Brenciu etc…

Incepem prin a ne cere scuze muresenilor, dar nu putem cataloga astfel de oameni – care isi bat joc de tot orasul si de toti muresenii -, decat fiind niste oameni de nimic, penibili, inconstienti.

Au platit, din taxele targumuresenilor, in doar 2 ani, fara sonorizare, fara cazare, fara protocol etc – In total 5.173.887,08 lei, adica 1.112.663,88 euro! 

Oare cum este posibil sa plateasca sute de mii de euro pentru cateva zeci de minute de cantat! DA, cam atat costa un concert de 2 ore cu 2, 3 formatii!

Putem crede ca este adevarat ce se spune in targ, cum ca de fapt in realitate nu ajunge suma totala la prestator, ci se intorc o parte la “organizatori”. Noi presupunem, organele abilitate pot si demonstra!

Inca o data se certifica faptul ca intotdeauna publicam adevarul. De exemplu, cand am scris de sefa de la cultura Alina Hetrea, cea care semneaza si sumele prezentate mai jos – Factori decizionali din primarie, intalniri private cu contractori, seara pe terasa…

Stim ca Dorin Florea si Claudiu Maior decid toate aceste spectacole, facute sa prosteasca o parte din targumureseni, sa le atraga atentia de la restul nerealizarilor, dar nu le-ar putea face fara acordul sefutei de la cultura si nici fara multi alti pupatori din jurul lor, care au lasat deoparte cariera de jurnalisti, au imbratisat la inceput posturi de purtatori de cuvant, pentru ca mai apoi sa ajunga sefi la felurite directii din primaria Tirgu Mures, cu nume pompoase, platite cu mii de euro lunar.

Va asiguram ca fara complicitatea lor nu ar putea plati formatia IRIS cu peste 20.000 de euro, iar pe Smiley cu peste 10.000 de euro si nici nu ar putea plati cu peste 1.000 de euro un prezentator de scena, angajat la Radio Tirgu Mures, dar cu birou in primarie, in persoana lui Nelutu Chiorean.

Priviti si va minunati de marea bataie de joc pe bani publici a executivului primariei si gasca lor:

 

Sursa tabele: Dan Masca / Foto cop: colaj