Desi ne pare sincer rau de situatia in care se afla mare parte din presa mureseana, nu putem sa nu amintim ca, din cauza banilor care sunt platiti de la buget catre presa – sute de mii de euro pentru spalarea imaginii unor incompetenti -, se ajunge la un control asupra acestora, mai mult sau mai putin recunoscut, dar care, in final, ii pune in postura de a nu mai putea prezenta intocmai realitatea, lucru neapreciat de cititori si de posibili achizitori de reclama.

“Subscrisa AMTT CONSULT S.P.R.L. prin av. Todea Dragos Voicu – asociat coordonator, informeaza ca prin incheierea civila nr.23/C/2018, pronuntata de Tribunalul Specializat Cluj in dosar nr.1012/1285/2017 in temeiul L.85/2014, a fost deschisa procedura insolventei in forma generala a SC Transilvania Grup Business srl, CUI 19045402, J12/3153/2006 , iar AMTT CONSULT S.P.R.L. a fost numita in calitate de administrator judiciar in cauza”.

Transilvania Grup Business srl este editorul cotidianului Zi-de-zi si al revistei TB – Transilvania Business Magazine. Intrarea in insolventa a firmei atrage dupa sine falimentul in cazul in care aceasta nu se poate redresa in conditiile si termenul legal stabilit de instanta.

.

MS / Foto: colaj captura