Asta chiar e o mare marlanie…

Am scris nenumarate materiale care evidentiau dezastrul din cadrul Spitalului Clinic Judetean Mures. Am scris despre cladirea construita cu milioane de euro din banii muresenilor si lasata in paragina (vezi aici), despre aparate medicale vitale pentru bolnavii de cancer lasate defecte luni si ani de zile (vezi aici), despre pacienti operati, transportati cu targa pe afara prin ploaie si ninsoare (vezi aici), despre bolnavii care sunt nevoiti sa-si cumpere singuri de la medicamente pana la banalele pansamente din cauza lipsei lor din dotarea spitaluilui (vezi aici) etc.

Inainte de publicarea materialelor, intotdeauna am facut mai multe adrese catre conducerea spitalului in speranta ca acestea vor fi rezolvate, dar, din pacate, pe langa faptul ca am asteptat luni de zile pentru raspunsuri – desi legea ii obliga sa raspunda in maximum 30 de zile -, acestea au fost evazive si in bataie de joc. Ba mai mult, reactia managerului a fost de genul: „Lasa-i d’le sa scrie pana nu mai pot, nu va stresati, ce ne intereseaza pe noi ca doar nu ne afecteaza fluturasul de salariu’ ”.

Ca vorbim de un manager incompetent am dovedit in materialele publicate, dar nu ne-am gandit niciodata ca managerul Ovidiu Girbovan, un PSDist devotat, este in realitate o persoana cu handicap. Cum bine se poate observa din imaginile surprinse in aceasta dimineata, nu este vorba de un handicap fizic, cel mai probabil fiind vorba de unul de alta natura.

Nu afirmam lucruri si nu facem acuzatii fara sa avem dovezi, in cazul acesta indiciul principal survenind in urma actiunilor sale intreprinse in fata sediului de birouri SCJM de pe strada Mihai Viteazu din Tirgu Mures.

Pe langa semnul care indica loc de parcare pentru persoane cu handicap, regasim si cateva cutii care blocau acest loc…

Apare o masina care intra pe acest loc…

Surpriza! Persoana cu handicap care coboara din masina este chiar managerul-incompetent Ovidiu Girbovan…

Am sperat ca vorbim de o parcare de 1 minut, timp suficient chiar si pentru o persoana voluminoasa ca el sa coboare. Din pacate nu a fost asa, masina a ramas parcata pe locul persoanelor cu dizabilitati si probabil acolo va ramane toata ziua.

Cand ne-a observat, a disparut rapid in cladire! Daca apucam sa-l intrebam de ce face aceasta mojicie, probabil ne-ar fi raspuns in stilul colegilor de partid socialist: “Pentru ca pot! De aia!”

Discutand cu persoane din zona, am aflat ca acest lucru se intampla zilnic, nu este vorba de o exceptie, situatie care ne-a intarit ideea ca vorbim de o persoana cu handicap permanent.

In concluzie, ce asteptari putem avea de la un manager care ar trebui sa lucreze in interesul persoanelor bolnave, dar care le fura pana si locul de parcare rezervat. Va puteti imagina cum procedeaza cu celalalte drepturi ale bolnavilor, poate asa face si cu mancarea, medicamentatia acestora etc.

Singurul motiv real pentru care ocupa in continuare aceasta pozitie ramane legatura stransa avuta cu seful CJ Mures, Peter Ferenc, acelasi care mentine in functie si managerul de la Aeroportul Transilvania, desi acesta este inchis de peste 1 an de zile! Bravo!

MS