Un incident mai putin placut s-a petrecut in localul Cafe Tutun de pe strada Bolyai din Tirgu Mures, unde, in urma unei altercatii, barmanul a fost nevoit sa apese butonul de panica.

Dupa cum se vede in imaginile video surprinse de camerele de luat vederi instalate in locatie, consilierul local POL in CL Tirgu Mures, Mark Christian Hermann este lovit cu pumnii si picioarele de catre Kovacs Istvan David, presedintele Organizatiei Civice Tirgu Muresul Democratic.

“Acest individ ma urmareste de ceva timp si incearca mereu sa intre in vorba. De aceasta data a devenit agresiv. Am fost rational si mi-am mentinut autocontrolul. Si din perspectiva celor întamplate ma bucur ca nu am ripostat. As fi putut lovi înapoi, dar nu am făcut-o. Era lume înauntru, stiam ca cel mai bine este sa ma abtin de la orice riposta. Dupa incident am mers la politie si am depus plangere. Este inimaginabil cand agresorul pozeaza dupa aceea in victima”, spune Mark Christian Herman.

“Mi-a furat ziarele si mi-a ocupat locul”, spune Kovacs Istvan ca a fost motivul pentru care l-a atacat, lovit si amenintat pe consilier.

Update: Pentru ca au existat unele acuzatii care insinuau ca am trucat materialul, publicam si versiunea integrala. Clipul video publicat initial contine doar momentele importante, cele care redau agresiunea.

MS