Din pacate, nimic iesit din comun…

Poliţiştii din Reghin, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reţinut patru persoane din judeţul Mureş – trei bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, care ar fi comis, în ultima săptămână, şapte furturi din autoturisme din judeţele Mureş, Cluj şi Braşov, cu un prejudiciu de 50.000 de lei.

Potrivit IGPR, cele patru persoane au fost reţinute, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu propunere de arestare preventivă.

Pe 24 ianuarie, cei patru au fost surprinşi în flagrant delict în piaţa de animale şi vechituri din Câmpia Turzii când ofereau spre vânzare mai multe bunuri care ar fi fost furate din autoturisme.

Ulterior, s-a efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa uneia dintre persoanele bănuite în cauză, precizează IGPR.

Poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 37.000 de lei, provenite din activitatea infracţională, printre care o centrală termică murală, o placă de snowboard cu accesoriile aferente, unelte.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul criminaliştilor, al poliţiştilor de investigaţii criminale, al celor din cadrul Postului de Poliţie Zau de Câmpie, precum şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

IPJ Mures / agerpres.ro