Conducerea Jandarmeriei analizează imaginile în care un jandarm loveşte manifestanţi în Piaţa Universităţii, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

“Imaginile sunt în atenţia Direcţiei Generale de Jandarmi a Capitalei care va face o analiză serioasă asupra modului în care a acţionat” / ”şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii care încerca cu forţa să desfacă barajul”/ “E o acţiune individuală a unui jandarm, care nu poate fi generalizată”,  a afirmat Enache, conform news.ro.

Polițistul Marian Godină a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț cu protestul din Capitală, în care un jandarm apare lovind cu pumnul un bătrân. Bărbatul îi loveşte puternic de mai multe ori cu pumnul pe unii dintre cei care încearcă să forţeze cordonul de jandarmi pentru a ocupa carosabilul.

”Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației. Pe al lor îl vor identifica oare?”, spune Marian Godină.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional!

Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației.Pe al lor îl vor identifica oare?

Posted by Marian Godina on 20 Ianuarie 2018

Godină spune că jandarmul violent e cel care l-a protejat pe Dragnea la DNA…

Marian Godină a revenit cu o nouă postare pe Facebook în care spune că l-a identificat pe jandarmul care a lovit oamenii.

“Mi se pare mie sau ăsta e același jandarm care aseară împărțea pumni?
Glumesc, nu mi se pare, chiar el e.  Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta.”

Sursa: News.ro / Foto:Inquam Photos / George Calin / Marian Godina