Update 26 ianuarie 2018 – Facem apel la sprijinul vostru pentru a-i găsi pe cei 1.000 de voluntari necesari continuării programului educațional Ajungem MARI pentru copiii din centre de plasament. Ionela, voluntara noastră din București sumarizează foarte bine nevoia copiilor cu care lucrează: Aceşti copii, reprezintă viitorul. Ei au nevoie să fie acceptaţi, integraţi şi să nu fie trataţi diferit. Au nevoie de încrederea şi susţinerea noastră. Aşadar, haideţi să le fim alături în număr cât mai mare şi împreună, să îi ajutăm să AJUNGĂ MARI”.

Va rugam sa distribuiti! Se prelungesc înscrierile până pe 1 februarie…

Se apropie weekend-ul, perioada perfectă în care să completezi formularul și să te înscrii ca voluntar Ajungem MARI! Căutăm voluntari în București și alte 25 de județe, peste 16 ani, serioși și implicați, care să se dedice constant 3 ore pe săptămână, minim 6 luni. Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii – noi credem că fiecare poate să îi ajute pe copii și că fiecare încurajare contează! 

Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în aprilie. Până atunci au loc înscrierile, training-urile despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei (obligatoriu, o zi de weekend) și repartizarea voluntarilor la centre în funcție de program și disponibilitate.

Te așteptăm cu drag în echipa de voluntari! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI!

Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site:http://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/