Cercetat in mai multe dosare penale aflate in curs…

Conform unor informatii publicate de presedintele Partidului Oamenilor Liberi din Tirgu Mures, Dan Masca, se pare ca in decembrie, primarul municipiului Tirgu Mures, Dorin Florea, cercetat in mai multe dosare penale aflate in curs, ar fi efectuat doua vizite la sediul SRI din Tirgu Mures.

“Pentru cei care nu știau, dar este bine să se știe, deoarece tot este la modă să se discute de statul paralel si rezultatul democratiei originale romanesti marca PSD, PNL, UDMR, se stie ca SRI ul da rapoarte de activitate sefului CJ si PREFECTULUI. PRIMARII prin lege nu au acces la aceste rapoarte trimise de SRI.

Totodata, știți foarte bine ca in saptamina SCOALA ALTFEL nu merge nimeni in vizita la sediul SRI dintre persoanele din comunitatile noastre. Asa ca nici macar PRIMARUL din COMUNITATE nu are ce cauta in vizita la SRI, deoarece este ILEGAL, iar cei din SRI nu ar trebui sa il primeasca. In decembrie 2017 primarul FLOREA s-a dus in vizita la SRI Mures de vreo două ori. Oare de ce s-a dus? A mers sa ii COLINDE sau cu plugușorul?” spune Dan Masca pe pagina lui.

Nu stim sa va spunem care a fost scopul vizitelor efectuate la SRI Mures de primarul-inculpat, dar, daca informatia se verifica, avem o problema trecuta mult de granita imoralitatii, apropiata tare de cea a ilegalitatii, avand in vedere faptul ca o serie de dosare penale in care este cercetat Dorin Florea se bazeaza pe interceptari efectuate de SRI Mures.

“Oare discuta cum pot sa retraga de la dosar niste interceptari?!? 😉 Asa cum stenogramele sedintelor din parlament sunt publice, plus cele ale sedintelor CL urilor si CJ urilor, atunci se pot cere de la SRI si ceea ce a discutat seful SRI cu Primarul comunitatii, doar ambii sunt angajatii nostri, ai cetatenilor, nu?!?” mai spune Dan Masca.

Am publicat aceasta informatie, chiar daca ea nu se bazeaza pe dovezi clare, dar vine ca urmare a unor discutii din targ, existente de multi ani de zile, care se refereau la faptul ca primarul ar fi castigat atatea mandate cu mult ajutor din partea serviciilor, credibile si acestea avand in vedere ca nu putea fi votat pentru realizarilor nerealizate.

Cert este ca, cu interceptari sau nu, cu vizite la sediu sau nu, relatia dintre primar si servicii ramane “deschisa”, avand in vedere multitudinea de fosti angajati SRI, in prezent regasiti in conducerea PLM (Politia Locala Mures).

MS / Foto: colaj