O parte dintre acestia, peste 1200, in localitati limitrofe Sighisoarei…

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea Mures azi noapte au fost intreruperi ale alimentarii cu energie electrica LEA 20 kv Sighisoara-Cristur, ramanand fara electricitate localitatile Mihai Viteazu, Cloasterf si o parte a localitatii Saschiz, in total 211 consumatori, dar si Sapartoc, Saes, Vulcan, Daia, Apold, in total 1017 consumatori.

Ninsorile si viscolul au creat probleme si in trafic. Numeroase tiruri au rămas blocate pe diferite drumuri naţionale, iar în unele judeţe acestea sunt impracticabile din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, a informat Poliţia Română.

Circulatia a fost intrerupta de autocamioane blocate in judetele: Brasov, Alba, Sibiu, Mures si Harghita. 

Traficul rutier a fost restricţionat pentru autoturismele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone pe anumite drumuri din tara iar politistii ne recomanda sa cerem informatii inainte de a pleca la drum. 

Până in aceasta seara la ora 22.00, este valabilă o atenţionare cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului.În zonele de munte, va ninge însemnat cantitativ şi se va depune strat consistent de zăpadă.

Sursa:radioson / Foto: colaj