In anii anteriori, au fost acordate doar burse de merit pentru elevi ai scolilor din Tirgu Mures. Pentru prima data in ultimii ani, consilierul local din partea POL Tirgu Mures, Györfi Júlia, propune un HCL prin care sa fie finantate toate tipurile de burse.

Cu o simpla distribuire, sustine si tu recompensarea elevilor…

Daca exista – Peste 5.500.000 de euro in bugetul pentru concerte in 2018 – atunci ar trebui sa fie si pentru elevii meritosi. Asa cum s-a intamplat in ultimele cazuri, doar presiunea targumuresenilor ii determina pe consilieri sa voteze pozitiv astfel de proiecte.

Puteti trimite sugestiile voastre prin formularul www.amper.org.ro/cltgm

Proiectul de HCL – privind acordarea burselor școlare pentru anul şcolar 2017-2018 pentru elevii care învață în învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Tîrgu Mureș, depus ca urmare a petițiilor formulate de către cetățeni, este în dezbatere publică și se pot trimite propuneri, sugestii. În acest proiect sunt prevăzute toate tipurile de burse – burse de performanţă, burse de merit, burse de studiu şi burse sociale. În anii anteriori au fost acordate doar bursele de merit.

MS / Foto cop: colaj