De rasu’-plansu’! Un material video impresionant…

Pentru a nu folosi apelativele care ne trec prin minte, va spunem doar ca social-democratii nu contenesc sa ne uimeasca pe zi ce trece. Suntem de acord cu “realizarea” doar a unui punct din super programul electoral lansat de PSD la momentul alegerilor, cel referitor la cresteri, desi acestea nu au fost tocmai la nivelul de trai al romanilor, ci mai degraba la cheltuielile lor. Mai exact, au crescut totul: gaze, electricitate, combustibil si nu in ultimul rand, multe taxe!

Si toate acestea n-ar fi fost posibile fara o conducere “competenta”, fie ca vorbim de cea de la nivel central, fie ca ne referim la nivel local. Si pentru ca ne intereseaza mai mult partea de la nivelul local, va putem spune ca este chiar mai dezastruoasa, aici PSD punand o serie de indivizi incompetenti in functii extrem de importante, care au facut sa (NU) avem: scoli, spitale, transport in comun, infrastructura.

Asadar, iata noua minune, totodata surpriza neplacuta propusa in fruntea Guvernului. Daca doriti sa faceti o comparatie la nivel local este suficient sa va ganditi la viceprimarul municipiului Tirgu Mures, la capacitatea sa si in special la non-realizarile lui. Apoi, trageti singuri concluzia…

Ce o recomandă pe Viorica Dăncilă?

O zi agitată și o întrebare fără răspuns: Ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru funcția de prim-ministru? (Articolul este aici: http://bit.ly/2B72vqS)

Posted by Recorder on 16 Ianuarie 2018

O femeie neconflictuală, deosebit de comunicativă, civilizată și cu o bună relație cu Bruxelles-ul, fapt care va fi de ajutor României în preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în 2019. Așa a caracterizat-o liderul PSD Liviu Dragnea pe Vasilica Viorica Dăncilă, propunerea de premier cu care partidul va merge miercuri la Cotroceni.

„Este foarte respectată în interiorul partidului, nu a avut conflicte cu nimeni în partid, este o garație că Viorica Dăncilă nu va genera acțiuni care să ne ducă în cele două situații pe care le-am depășit”, a spus președintele PSD.

Reporter: „În decizia de azi a contat că Viorica Dăncilă este din Teleorman?”

Liviu Dragnea: „Nici vorbă. Acuma, dacă toți din Teleorman trebuie să plecăm din țară…nu are nicio legătură”.

Reporter: „Dincolo de mandatele de la Bruxelles, cu ce s-a remarcat și ce contează cel mai mult din CV-ul ei, din experiența ei pentru această funcție de premier?”

Liviu Dragnea: „Asta o să vă spună doamna Viorica Dăncilă. M-a rugat să vă transmit că își cere scuze, nu va ține conferință de presă decât dacă președintele o va desemna”.

Reporter: „Vă întrebam pentru că ați avut un vot pentru această nominalizare”.

Liviu Dragnea: „Nu vreau să spun eu toate proiectele și toate calitățile doamnei  sau tot ce a făcut Viorica Dăncilă și la prima conferință de presă să spună sunt de acord cu ce a spus președintele”.

Reporter: „Puteți să îmi spuneți măcar unul, vă rog?”

Liviu Dragnea: „O să vă spună doamna Viorica Dăncilă”.

Foto: Viorica Dăncilă