O asemanare de zile mari. Probabil nici n-o sa stim care (D)oamne conduce…

După ce PSD-ul a luat decizia de a da jos cel de-al doilea Guvern într-un interval de aproape 6 luni, internetul a explodat de glume și oamenii fac haz de necaz, mai ales având în vedere noua propunere de premier – VIDEO – Totul despre Vasilica Viorica, noua propunere pentru sefia Guvernului Romaniei!


Una dintre primele glume care a apărut pe internet este un așa-zis anunț de angajare publicat pe OLX, redactat ca și cum ar veni din partea PSD-ului.

Partidul Social-Democrat recrutează prim-ministru pentru Guvernul României. Cerințe:– cetățenie română;– limbi străine – nu sunt necesare;– limba română – decât vorbit cât de cât;– cunoștințe în domeniul economic – nu sunt necesare;
– abilităţi de utilizare a computerului – nu sunt necesare;– capacităţi de comunicare – nu sunt necesare;
– experienţă de lucru în echipă, abilităţi de colaborare cu angajaţi de orice nivel – nu sunt necesare;– creativitate şi spirit de inovaţie, principii morale solide, responsabilitate – bine, fie!– dosar penal – constituie un avantaj.

Beneficii:
– o partidă de pescuit în insula Belina:– cel puțin o apariție la Sinteza Zilei, în fiecare săptămână;– comision din încasări;– spor de rușine.

Dosarul de candidatură trebuie să conțină decât numele și pronumele candidatului.


 

Sursa: greatnews.ro / Foto cop: colaj