Desi aflat in ultima zi ca ministru, primire ca pe vremea lui Ceausescu…

Va spuneam ieri ca suntem de toata jena, fiind vizitati de ministrul Educatiei, cu cateva ore inainte de caderea Guvernului, deci la final de mandat. Cu toate acestea, a fost primit si promovat pe canalele de care beneficiaza, private sau pe cele cumparate cu bani de la buget, de toate oficialitatile judetului Mures, de la primarul-inculpat din primaria Tirgu Mures si pana la calaul-aeroportului de la CJ Mures. Nu a lipsit nici veterinarul de la Prefectura Mures, nimeni altul decat cel care si-a batut joc de mii de mureseni, punandu-i sa se deplaseze zeci de kilometri, dupa ce a hotarat desfiintarea probelor pentru permisul auto in cateva orase din judetul Mures.

Vezi materialul publicat ieri: Ministrul Educatiei in „vizita de lucru”, la cafele, in Tirgu Mures!

Toti astia, au pierdut ore bune din timpul programului de lucru, cu intalnirea, in special cu o serie de protocoale (cafele si papa), desi ministrul aflat la ultimele minute in functie, nu mai putea face absolut nimic pentru mureseni.

Cu ce beneficii s-a finalizat intalnirea pentru mureseni?!

Va spunem noi: cu absolut niciun beneficiu, in afara de cheltuirea altor bani de la buget. A venit, a papat, a primit si o placheta si a plecat. Nu inainte de a participa la slujba de pomenire, pentru sarbatorirea caderii Guvernului mai degraba, spunem noi.

Elevi adusi cu “forta” la intalnirea cu oficialitatile…

Asa cum puteti vedea in stirea si imaginile de mai jos, au avut tupeul, probabil la indemnul sefului ISJ Mures, Ioan Macarie, sa aduca cu “forta” – nu credem ca vreun elev si-a dorit o astfel de petrecere a timpului liber -, seara la minus 10 grade, sute de elevi mureseni, ca pe vremea lui Ceausescu, sa stea alaturi de ei… “pe un drum de lumină realizat de elevi ai instituţiilor de învăţământ din judeţul Mureş, care au ţinut în mâini flori şi lumânări aprinse.” GROAZNIC!

Iata cum suna una dintre stirile redate in cinstea “vizitei de lucru”:

La slujba de pomenire a poetului Mihai Eminescu au participat ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, prefectul judeţului, Lucian Goga, şi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.

De la Biserica de lemn “Sfântul Mihail”, participanţii s-au deplasat pe jos către statuia poetului Mihai Eminescu, pe un drum de lumină realizat de elevi ai instituţiilor de învăţământ din judeţul Mureş, care au ţinut în mâini flori şi lumânări aprinse.

O parte din alai acompaniat de elevi…

La -10 grade, elevii nevoiti sa asiste si la premierea alaiului…

Oare au recitat poezii sau pentru ce au fost decorati de ziua lui Eminescu?!

Cativa elevi putin mai norocosi ca au fost pusi sa le faca primirea inauntru…

Sa va fie rusine, nesimtitilor!

MS / Foto cop: colaj