„Lasa-i d’le sa scrie pana nu mai pot, nu va stresati, ce ne intereseaza pe noi ca doar nu ne afecteaza fluturasul de salariu’ ” – ne transmitea unul dintre „manageri”.

Pe langa conditiile mizere din saloanele pentru copii, acum si pacientele au de suferit…

Pacientele cu recomandare pentru mamografie nu pot să efectueze această analiză la cel mai mare spital din Mureș deoarece aparatul este defect de aproape două luni. Urmează licitația pentru achiziția piesei defecte, prin urmare nu se poate estima când aparatul va redeveni funcțional, cel mai probabil vor mai trece câteva luni bune.

“În acest moment, mamograful Secției de Radiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu- Mureș nu funcționează. S-a luat legătura cu firma de service care a fost pentru evaluare și diagnosticarea aparatului și a piesei care s-a defectat și în cel mai scurt timp vor fi demarate procedurile pentru achiziționarea piesei și repararea mamografului.” a declarat pentru RTM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, Mariana Negoiță

Acesta este rezultatul numirilor politice a unor manageri incompetenti…

Am publicat in ultima vreme o serie de materiale care evidentiau extrem de clar dezastrul din spitalele muresene, atat la Spitalul Clinic Judetean Mures cat si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures. Am scris despre incompetenta managerilor care pastoresc sectii insalubre in care sunt tratati copilasii bolnavi, despre aparatura medicala necesara bolnavilor de cancer stricata luni de zile, dar si despre tupeul si nesimtirea acestora care isi permit, pe banii nostri, sa trateze cu indiferenta cele atat de necesare bolnavilor, ba chiar sa-i apostrofeze pe cei care fac publice aceste nereguli grave.

Sa fim mai exacti, vorbim de managerul Spitalului Clinic de Urgenta din Tirgu Mures, dr. Claudiu Puiac si de managerul Spitalul Clinic Judetean Mures, Ovidiu Girbovan.

MS / Foto: colaj