La finele anului trecut, in primaria Tirgu Mures a circulat o adresă prin care se cerea tuturor direcțiilor să analizeze și să raporteze în scris propunerile privind o posibilă reducere de personal (foto). Acum, a iesit public primarul-inculpat Dorin Florea si certifica faptul ca se vor face reduceri masive.

Nu putem sa nu ne intrebam cum de si-a dat seama doar dupa 17 ani de zile ca are cateva sute de angajati in plus, care nu-si justifica venitul, incompetenti, de prisos, asa cum a lasat de inteles in cele declarate.

Oare in realitate reducerile sa fie o repercursiune fireasca ca urmare a ultimei runde de mariri salariale nechibzuite (vezi aici – Salariile vor ajunge si la peste 3.000 de euro lunar! NU e gluma!)?!

Pe langa salariile imense incasate de executivul primariei si pe langa milioanele alocate pentru distractie, suntem campioni si la reclama in “presa”…

Pentru a intelege toata lumea capitolul bugetar “Reclama si Publicitate“, va spunem ca aceasta nu reprezinta altceva decat imagine electorala tot pentru persoane din executivul primariei Tirgu Mures, de genul inculpatilor Claudiu Maior si Dorin Florea. Si pentru a certifica cele spuse, va prezentam in graficul de mai jos situatia banilor platiti de primarie din taxele targumuresenilor, in anul electoral 2016.

Suntem pe primul loc la ceva…

“Oradea si Alba Iulia au cheltuit ZERO lei pe cumpararea presei pardon, cheltuiala pe “Reclama si Publicitate”. Tirgu Mures, campion absolut. Conform analizei datelor oficiale ANAF pe 2016, privind executia bugetara. Oare e intamplator ca Oradea e de departe orasul cel mai bine administrat din tara?” spune autorul postarii, Adrian Muresan.

MS / Foto cop: colaj