Am ajuns totusi cu ceva in atentia nationala…

Va prezentam, in randurile de mai jos, materialul publicat de catavencii.ro, in care primarul-inculpat este vedeta nationala. Se pare ca nu suntem singurii care incercam sa aratam cine si cum conduce orasul.

Noi spunem ca ne face de ras, voi ce parere aveti?


<< Pentru Dorin Florea, primarul din Tîrgu Mureş, anul 2017 a fost unul bun. În special pentru că a trecut şi, iată, 2018 îl prinde în acelaşi fotoliu. Şi asta în ciuda faptului că a fost pus sub acuzare de către DNA ori a faptului că numele lui apare în zeci de dosare.

Mai apoi, nu e puțin lucru să conduci un oraş care are atîția arbori încît să suporte activități nu doar de toaletare, dar şi de defrişare.

Ce-i drept, titlul ăsta pe care-l poartă ultimul contract semnat de administrația publică, respectiv „defrişare”, e mai degrabă o şmecherie. Căci dacă de toaletat ar mai fi cîte ceva, un arbore, un boschet ori vreo tufă de Veneția, defrişatul se referă cel mai probabil la buget.

Căci toată tărăşenia va costa ceva mai bine de o jumătate de milion, pe cît s-a bătut palma în urma licitației organizate chiar înainte de Crăciun. La care licitație, deloc surprinzător, a participat un singur ofertant, SC Atlantis Com SRL, o mai veche cunoştință a Primăriei.

De altfel, relația dintre Primăria lui Florea şi Atlantis Com SRL e una chiar mai veche decît jumătatea de milion anuală, cu cît a fost sudată în ultimii ani. Atlantis Com făcea bani cu Primăria Tîrgu Mureş încă de pe vremea cînd din boschetele oraşului făceau bani prietenii peneliști ai primarului, de la Verdinvest SRL.

Or, ar fi fost păcat ca tradiția să fie stricată chiar în ajun de Crăciun. Mai ales că, vorba aia, nu poți aştepta DNA-ul cu boschetul netoaletat. >>

Sursa: preluare catavencii.ro