Din pacate, niciuna din Tirgu Mures…

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare transportator aerian din România, va lansa în acest an trei noi rute din România, spre Atena, Goteborg și Nisa. Conform unei comunicări anterioare, rutele trebuie lansate din primăvară.

În cursul anului 2017, compania a lansat 17 noi rute din România și și-a extins bazele din Cluj-Napoca și Craiova, adăugând două aeronave suplimentare. În acest an, operatorul aerian va avea 8,8 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România, cu 16% mai mult decât anul trecut, cu 24 de aeronave la bazele din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara.

Din nefericire, niciun pasager imbarcat de pe aeroportul Transilvania…

Tot in 2017, Wizz Air a transportat în România peste 6,8 milioane de pasageri pe rutele sale cu prețuri reduse, o creștere cu 28% față de anul precedent. În prezent, rețeaua WIZZ din România este formată din 143 de rute, inclusiv zborul intern București – Cluj-Napoca.


Intre timp, muresenii asteapta acasa cuminti ca autoritatile sa-si faca treaba 😉 – Imagini cu stadiul lucrarilor la aeroportul Transilvania!


Sursa:profit.ro