Oare cate datorii are primaria catre firme si persoane fizice?! De ce nu publica si aceasta lista…

La fel ca anul trecut, revenim si va spunem ca este un lucru pe care nu avem cum sa-l stim din cauza lipsei de transparenta dovedit si in acest caz, primaria nepublicand nicaieri situatia cu datoriile pe care le are ea catre persoane fizice si firme. In plus, au intreprins toate demersurile si tertipurile – cu aportul viceprimarului S.P., probabil pretul pentru instalarea in functie -, pentru a impiedica orasul sa recupereze prejudiciul de milioane de lei stabilit de procurorii DNA Mures in procesul primarului-inculpat Dorin Florea.

De undeva trebuie sa adune cei peste 5.500.000 de euro (vezi aici) stabiliti in bugetul pentru concerte din 2018…

De unde altundeva sa o faca daca nu tot din taxele targumuresenilor. Si ca sa fie siguri ca au cat mai urgent banii de risipit pe concerte in conturi, au trimis somatii de plata la peste 3000 de firme si la peste 12.000 de persoane fizice, chiar daca multi dintre acestia de fapt nu sunt datori in realitate, primaria Tirgu Mures considerand datorie restanta suma de plata pentru anul in curs, din care mai sunt vreo 11 luni!

Asadar, DOAR in acest caz, nu si in cele care privesc cheltuielile lor inutile de zeci de milioane de euro, primarul-inculpat Dorin Florea da dovada de transparenta maxima si publica lista completa cu persoanele si firmele somate.

Iata cum suna anuntul primariei:

  • comunicăm că au fost emise somatii, pentru următorii contribuabili – persoane fizice: vezi fisierul PDF atasat
  • comunicăm că au fost emise somatii, pentru următorii contribuabili – societati comerciale: vezi fisierul PDF atasat

Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul organului fiscal emitent. Prezentele acte administrative fiscale se consideră comunicate în termen de 15 zile de la data afişării anunţului, respectiv 05.01.2018. Dacă aveţi nelămuriri în legătură cu acest anunţ, il puteţi contacta pe domnul ILIES DAN SORIN la sediul nostru sau  la numărul de telefon  0265-268.330  int. 202. Şeful compartimentului, JRS. MARTON  RODICA.

MS / Foto: colaj