Desi pare aproape imposibil, WizzAir anunta prima cursa in 25 martie 2018…

Chiar dacă firmele de construcții Porr & Geiger – cu acordul președintelui CJ Mureș, d-ul Péter Ferenc – și-au suspendat activitatea din cauza ”vremii nefavorabile”, cu toate că la Vidrasău avem temperaturi de primăvară, în jur de 10 grade Celsius și soare, în orarul WizzAir a apărut pentru data de 25 martie 2018, duminică, prima cursă Dortmund – Târgu Mureș. Vestea proastă este că frecvența acestor curse este foarte mică, de 2 ori pe săptămână.

Următoarea destinație va fi introdusă din 22 iunie 2018, către Memmingen (Munchen), de 2 ori pe săptămână. Din 17 septembrie 2018 pot fi rezervate bilete către Londra (de 4 ori pe săptămână) iar din 20 septembrie către Budapesta (de 2 ori pe săptămână). Evident, ca și până acum, orarul poate suferi modificări. Pe lângă aceste curse WizzAir, din iunie s-au mai anunțat câteva curse charter către Antalya.

In acest moment, lucrarile la aeroport sunt tot sistate…

Am fost azi (n.r. – sambata, 6 ianuarie 2018)  să ne documentăm privind starea lucrărilor de la aeroport. Chiar dacă a fost o vreme superbă de primăvară, nu ne-am putut bucura de cele văzute. Mormane de pământ, excavatoare părăsite, liniște. Deși azi e sâmbătă, se pare că la birouri a fost activitate, ba chiar a fost o mașină ANAF în parcare (poate că e uitată acolo de mai multă vreme , în acest caz sesizăm pe această cale organele competente că și-au uitat mașina în parcarea aeroportului).

Avand in vedere ca se inregistreaza temperaturi ridicate…

APEL! Reporniți IMEDIAT lucrările de reconstrucție a pistei Aeroportului Transilvania!

Sursa: Save Transylvania Airport