In doar 48 de ore: 4 accidente rutiere, soldate cu 7 persoane rănite…

  • La data de 08.01.2018, ora 18.29, pe str. Livezeni, un tânăr, de 28 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor o femeie, de 61 de ani, din Târgu Mureş, care s-a angajat în traversarea regulamentară a drumului pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.
  • La data de 09.01.2018, ora 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş au fost sesizaţi, despre faptul că la unitatea de primiri urgenţe SMURD Târgu Mureş, s-a prezentat o persoană care susţine că este victima unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la data de 08.01.2018, ora 23.00, pe strada Verii, un tânăr, de 19 ani, din Târgu Mureş,  în timp ce conducea un  autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune cu dalele de beton aflate pe marginea părţii carosabile.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
  • La data de 08.01.2018  ora 1806, la intersecția dintre str. Secerișului – str. Crizantemelor, din municipiul Reghin, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Beica de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma accidentului rutier, două persoane au fost rănite uşor.
  • La data de 07.01.2017, ora 21:30, pe DN 14A, la km 20+500m, în afara localității Târnăveni, un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontal-laterală cu alt autoturism, care circula regulamentar. În urma accidentului, 3 persoane au fost rănite uşor.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: arhiva