• La data de 06.01.2018, ora 13:08, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Tg-Mureş, au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Gheorghe Doja, din Tg-Mureş s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale. La faţa locului au fost identificate doua autoturisme avariate, iar în urma testării celor doi conducători auto cu etilotestul, unuia dintre aceştia i-a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
  • La data de 06.01.2018, ora 23:42, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din Tîrgu Mureş. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sun continuate pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
  • La data de 07.01.2018, orele 03:42, poliţiştii rutieri au oprit pe raza municipiului Reghin, P-ța Petru Maior, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani. În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
  • La data de 06.01.2018, în jurul orei 01.04, poliţiştii din Sovata au oprit pe str. Liniştei, din Sovata, un bărbat care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului(0,61  mg/l alcool pur în aerul expirat).  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva