Update IPJ Mures: La data de 06.01.2018, ora 1101, pe DC 65, la km. 3+320 m, pe raza localității Budiu Mic, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Crăciunești, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 29 de ani.

În urma primului autoturism, circula un alt autovehicul, al cărui conducător auto nu a reuşit să oprească şi a intrat în cele două vehicule colizionate.

O persoană a fost rănită grav, iar alte 8 au fost rănite uşor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti.


In urma cu putin timp, la iesirea din Budiul Mic, judetul Mures, a avut loc un grav accident de circulatie in care 3 autoturisme s-au lovit.

Se pare ca principala cauza a fost viteza excesiva si in acest caz.

In urma accidentului au rezultat 9 persoane ranite, din care 8 au necesitat transportul la spital. Una dintre victime, ranita grav, incarcerata. A fost necesara si interventia elicopterului.

Circulatia in zona a foat blocata mai mult de o ora.

Revenim cu amanunte.

ATENTIE, SOFERI! Soseaua dintre Budiul Mic si Craciunesti este una deosebit de periculoasa, fiind ingusta si plina de curbe. In plus, se intampla des ca pe carosabil sa isi faca aparitia animale salbatice. Cu toate acestea exista multi soferi inconstienti, care circula cu viteza excesiva pe acest segment de drum, calatoria multora dintre acestia finalizandu-se in mod tragic.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto-video: Tamas Sz