Din dorinta de a putea “lucra in liniste”…

Asa cum ne-a obisnuit, primarul-inculpat Dorin Florea, foloseste periodic retelele de socializare pentru a-si etala puterea verbului cu care a fost inzestrat, am spune chiar mai bine decat cea de primar.

Acum, transmite un mesaj catre ISU Mures, in care, desi partial are dreptate, face bascalie, ironizand una din structurile lui Arafat, cel prea-iubit de romani, cu toate ca sirenele lui se aud de multe ori prea tarziu de catre cei in nevoie(#RIPcolectiv).

Nu spunem ca nu are dreptate referitor la aceasta problema, dar nu intelegem de ce se comporta ca un jurnalist, atata timp cat are la dispozitie o serie de instrumente legale oferite de functia ocupata. Sa fie asta inca o dovada a faptului ca doar gura e de el si in realitate nu face nimic concret?

Facem haz de necaz si ii transmitem sa puna un indicator la intrarea in oras cu “interzis sirene alarmare”, asa cum a procedat si pe strada lui, unde musai sa fie liniste deplina intru odihna lui!

Iata cum suna postarea de acum:

“Către ISU,
Am rugămintea să încetaţi utilizarea în mod repetat a sistemului de alarmare. Încetaţi vă rog să readuceţi spiritul lui Vasile Roaită în rândul populaţiei prin această alarmare sistematică, care deja a devenit precum povestea lupului. Prin aceste acţiuni nu reuşiţi altceva decât să creaţi o atmosferă întâlnită doar în teatrele de război.

Sunt multe alte metode şi multe alte acţiuni prin care puteţi să vă faceţi cunoscută activitatea.

Voi solicita Consiliului Local Tîrgu Mureş să pună la dispoziţia instituţiilor responsabile cu alarmarea, mecanisme de ungere şi de verificare a sirenelor şi în modul silenţios, fără prea mult zgomot.”

MS / Foto cop: colaj