Atentie, nu e prima data…

Ďupa ce printr-o decizie stupida s-a decis oprirea examinarilor auto in alte orase, sute de mureseni fiind nevoiti sa se deplaseze zeci de kilometri pentru sustinerea probei, prefectul de Mures mai face misto si cearta zeci de candidati, isi bate joc la propriu de niste mureseni nevinovati.


Sa nu uitam de gafa din octombrie, in urma careia alte zeci de mureseni au fost batjocoriti de acelasi prefect prin decizia luata – Schimbare NEANUNTATA! Cozi IMENSE la permise! VIDEO


Aproximativ 50 de candidați din Sighișoara au ratat astăzi proba traseului pentru că știau că vor da examenul chiar în localitatea lor, dar examinatorii i-au așteptat la Tîrgu Mureș, potrivit instructorului auto din Sighișoara, Marian Fulica, care a declarat pentru RTM:

Da, toată lumea știa că în Sighișoara, căci de aceea ne-am și prezentat la Sighișoara. Ulterior am aflat, dar deja nu mai puteam noi să mergem pentru că pe noi nu ne-a anunțat nimeni. Și mai am acuma pe data de 18. La aceia într-adevăr li s-a spus că dau la Tîrgu-Mureș.”

Prefectul județului Mureș, dr. Lucian Goga, a aflat de situația de la Sighișoara si a declarat pentru RTM:

Păi este alegerea dânșilor. Ei știau că au programare în data de 4 ianuarie la Tîrgu-Mureș. Dacă nu s-au prezentat este opțiunea dânșilor. Îi rog pe toți candidații să respecte programările. Vom face în așa fel încât să fie mulțumiți și cetățenii, dar să respectăm și siguranța traficului rutier.”

Noi ii transmitem ca erau suficiente cateva scuze sincere in locul declaratiei impertinente.

In acelasi timp, ramanand in domeniul auto, putea sa-si ceara scuze si pentru ultima decizie a socialistilor lui – Noua Taxa Auto va fi aplicată tuturor proprietarilor de autovehicule!

MS / Foto: colaj