Crimă oribila in noaptea de Revelion…

O fetiţă de un an şi două luni a fost omorâtă în bătaie de unchiul său. Părăsită de mamă şi aflată în grija tatălui, copila a fost bătută până şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul de 21 de ani a fost arestat pentru omor deosebit de grav. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Chinari, judeţul Mureş.

Tatăl nu are un loc de muncă, aşa că s-a dus să colinde pe la casele orăşenilor. Pe fetiţa a lăsat-o în grija fratelui său care, într-un moment de furie, a bătut-o cu bestialitate.

Tatăl bebeluşului: “Am zis că vreau să mă duc cu Pluguşorul să mai câştig ceva bani şi mi-a zis: “Du-te liniştit, că am eu grijă de copilă şi asta s-a întâmplat.” M-a sunat: hai acasă ca a murit copila”.

Biata fetiţă a fost găsită cu lovituri pe tot corpul. Criminaliştii au deschis îndată o anchetă.


Moartea s-a datorat unui traumatism cranio-cervical cu fractură cominutivă dehiscentă înfundată de bază de craniu etaj posterior stâng, hemoragie subarahnoidiană masivă bitemporală și bazală, fractură dehiscent cervicală C1 mielică cu inundare ventriculară cerebrală sanguinolentă” – comunicat Parchetul Mureș.


UPDATE Tribunalul MureșAdmite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş în dosar nr. 1/P/2018, în baza art. 226 Cod procedură penală şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.J. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 2.01.2018 până la data de 31.01.2018, inclusiv, în baza art.223 alin.2 Cod proc. penală , acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor prev. de art.188 alin.1 Cod penal. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă conform prezentei, în baza art. 230 Cod proc. penală. Respinge ca nefondată cererea inculpatului, prin avocat din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu, conform art.218 Cod proc. penală sau a controlului judiciar, conform art. 211 și urm. Cod proc. penală. Cheltuielile judiciare avansate de stat, în cuantum de 50 lei, vor rămâne în sarcina statului, conform art. 275 aliniatul 3 Cod procedură penală. Onorariul avocatului din oficiu, rămâne în sarcina statului, conform art. 275 alin. 6 Cod proc. penală. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 2.01.2018, ora 15″.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto:captura video