Se pare ca zvonurile s-au adeverit si securica Bretfelean chiar a cazut in dizgratia inculpatilor-conducatori din primaria Tirgu Mures. Probabil nu a mai vrut sa execute ordinele “la secunda”, ca nu putem vorbi de o subita realizare a acestora asupra incompetentei de care a dat dovada 10 ani! Cert este ca s-a facut doar o rocada, nimic spectaculos sau benefic pentru oras, doar o pata de rusine pe obrazul celui retrogradat.

La vremuri noi, oameni vechi in PLM…

Ioan Damaschin, fost director adjunct al instituției, a fost numit la 1 ianuarie directorul executiv al Poliției Locale Mureș (PLM), în timp ce Valentin Bretfelean a preluat funcția acestuia, de director adjunct. Este vorba deocamdată de o numire pe post, urmând să se organizeze și un concurs.

Ioan Damaschin este absolvent al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București, a lucrat 26 de ani la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, iar 10 ani a ocupat funcția de șef al Poliției Municipiului Tîrgu Mureș. În ultimele 15 luni a ocupat funcția de director adjunct al Poliției Locale din Tîrgu-Mureș.

După ce a lucrat 18 ani în SRI, Valentin Bretfelean a condus Poliția Locală Mures – PLM din Tîrgu-Mureș încă din anul 2008, în calitate de director adjunct, după câteva luni fiind numit director executiv.


La final, un scurt remember…

Cat castiga pensionarul-sef de la Politia Locala Mures!

Politia Locala Mures – exemplu de… prostie, incompetenta si inconstienta! FOTO-VIDEO Reportaj

Peste 1.300.000 de euro a cheltuit politia locala Mures in acest an!

INCREDIBIL! Politist muresean cercetat disciplinar pentru o postare!

PLM pierde procesul intentat in urma unor noi „derapaje”! Demisia de onoare d’le Securica Bretfelean!?

Doar securistii din PLM si Mama Omida puteau ghici diplomele de duminica, date astazi! – VIDEO


Sursa: RTM / Foto: colaj