Începând de azi 29.12. până în 02.01. echipele Salvamont Mureș vor fi prezente în punctele de lucru din Lunca Bradului și Sovata cu un efectiv mărit, gata pentru intervenții în zona montană a județului Mureș.

Menționăm ca traseele montane din județ sunt practicabile numai cu echipamente adecvate condițiilor de iarnă respectiv în zona nordică a munților Călimani, iar din cauza încălzirii vremii pot fi declanșate avalanșe. În zona respectivă este necesar echipamentul personal de salvare din avalanșă.

Pârtiile de schi din zona județului Mureș sunt deschise și prezintă condiții bune de zăpadă. Vă dorim ture fără accidentări!!! În caz de urgență apelați cu încredere la echipa Salvamont Mureș!


December 29 és január 2 között a Maros Megyei Hegyimentő Szolgálat emelt létszámmal lesz jelen a palotailvai és szovátai munkapontoknál. Felhívjuk a túrázók figyelmét arra, hogy a Maros megyei hegyekbe csak kimondottan téli felszereléssel induljanak és, hogy a Kelemen havasok északi lejtőin a felmelegedés miatt lavina veszély van, ha ide tervezünk túrát akkor kötelező a személyes lavina mentő felszerelés! A Maros megye környékén található sípályák működnek és jó a hó minősége rajtuk. Balesetmentes túrákat kívánunk önöknek és baj esetén hívják bizalommal csapatunkat!

Sursa: Salvamont Salvaspeo Mures