Baie de multime, Cadouri si Beutura pe bani publici…

Un anunt postat la cateva blocuri, anunta locatarii ca vine “Mos Craciun” cu daruri multe; de unde altundeva decat de la primaria Tirgu Mures si aduse de cine altcineva decat de inculpatul Claudiu Maior, proaspat scapat de interdictia procurorilor.

N-avea cum sa vina cu atatea Cadouri pe jos, tocmai el care controleaza transportul local din oras, asa ca a venit cu un fel de autobuz, in realitate un harb plin de beculete care sa-ti mute privirea de la rugina.

Pana aici totul frumos, oamenii s-au bucurat de “pomana porcului” si speranta lui de atragere a catorva promisiun de vot la urmatoarele alegeri, bifata.

Ce nu este in regula? Pai de ce iar din bani publici?

Cadouri de la primarie, autobuz de la primarie, bautura de la primarie si oameni probabil alesi tot de la primarie. Ce vina au ceilalti zeci de mii de platitori de taxe? Cu siguranta nu au primit Cadouri toti targumuresenii!

La final, ii transmitem sa nu se bazeze pe voturi ca mai e mult pana la alegeri si nici sa nu-si faca mari sperante pentru niste chiftelute aruncate peste gard. 😉

Mai bine stai smerit de sarbatori si aloca timp familiei, s-ar putea sa te ajute mai mult decat o astfel de pomana din banii nostri! Doar zicem, sa nu zici ca nu ti-am zis 😉

MS / Foto: captura video